Ändra texten genom att klicka på Redigera i elementets ram.

Rubrik

 • NYHET FRÅN ROSENSERIEN!

  NYHET FRÅN ROSENSERIEN!

  Calming Moisturizer Anti Redness

  20% introduktionsrabatt!

  Kombinerad dag och nattkräm som har dokumenterad effekt på rödhet i huden och rosacea. Fuktkrämen förebygger och reducerar både kronisk och tillfällig rödhet i huden samt återfuktar och mjukgör. Stärker kapillärer och gör blodkärlen mindre synliga så att rodnad dämpas. Innehåller prebiotika och fermenterade mineraler som hjälper till att återställa den mikrobiologiska balansen och öka hudens motståndskraft och fasthet. Passar alla hudtyper.

  2020-10-15 19:58
 • Signaturbehandling Facial Booster Plus!

  Signaturbehandling Facial Booster Plus!

  Hösten är här med kyligare och torrare väder. Vad passar väl då bättre än en riktigt boostande höstbehandling med Facial Booster Serum Plus som både stärker upp hudbarriären och ger massor av extra fukt.

  nder hela oktober ger vi ett riktigt kanonerbjudande där jag som terapeut kan erbjuda diig som kund en Signaturbehandling med Facial Booster Serum Plus där det ingår ett Facial Booster Serum på köpet värde 485 kr som du får använda hemma.  Behandlingen kostar just nu 550 kr som elevbehandling ( Ord pris 1100 kr) 

  Gäller från och med den 1 oktober.. Går bra att höra av sig och boka en behandling som är i oktober. Läs här underr behandlingar.

  Välkomna!

  2020-09-25 19:55
 • Rengöringsrondeller - för dig som bär makeup

  Rengöringsrondeller - för dig som bär makeup

  Rondeller som kan återanvändas upp till 300 gånger och används med enbart vatten för att avlägsna allt från foundation, läppstift och eyeliner. På så sätt behöver du ingen makeuprengöring med på resan! (Med undantag för vattenfast make-up).

  Blöt rondellen med vatten för att skonsamt avlägsna din make-up. Det räcker att svepa med lätta rörelser, då materialet i rengöringsrondellerna suger upp makeupen. Om du bär vattenfast make-up som är svår att tvätta bort, kan du behöva ta några droppar make-up rengöring för att ta bort det sista.

  Rengör sedan ansiktet med en fast ansiktsrengöring för din hudtyp!

  2020-06-29 14:38
 • Nytt från Tre60naturkosmetik

  Nytt från Tre60naturkosmetik

  Hudvård från tre60naturkosmetik består av 100% naturliga råvaror med aktiva ämnen som vårdar och stärker huden.

  2020-05-13 18:00

Ett presentkort är ALLTID lika uppskattat!


Ett  presentkort gör det dessutom möjligt för mottagaren att välja själv, behandling eller produkter!
Du vet väl om att vi kan skicka direkt så slipper Du ta dig hit .

PS! För dig som köper presentkort lägger vi på  50kr extra  på varje 100-lapp du handlar för.
Om du handlar för 500kr får du ett värde på 750kr osv. Erbjudandet gäller t.o.m 30 oktober.

Du kommer till presentkorten här:

Ändra text och bild genom att klicka på Redigera i elementets ram.

Anettes Friskvårdstund erbjuder naturliga, ekologiska, veganska, Cruelty free hudvårdsprodukter för hela familjen till bra priser. Vår målsättning är att bidra till en medveten konsumtion och göra naturlig och ekologisk hudvård tillgänglig för alla. De är också fina att titta på och luktar gott och fungerar!

Välkommen in och låt dig inspireras.

Anettes Friskvårdstund erbjuder naturliga, ekologiska, veganska, Cruelty free hudvårdsprodukter för hela familjen till bra priser. Vår målsättning är att bidra till en medveten konsumtion och göra naturlig och ekologisk hudvård tillgänglig för alla. De är också fina att titta på och luktar gott och fungerar!

Välkommen in och låt dig inspireras.

Swishnr 1232695260
Vi levererar med
Kroppsterapeuterna