Maria Åkerberg / Behandlingar

Jag skräddarsyr ansiktsbehandlingar efter din hud. Efter en grundlig rengöring och hudanalys anpassar jag behandlingen efter din huds behov, därefter ger jag dig rådgivning och ett personligt hudvårdsschema.

Rabattkort erhålls på Maria Åkerbergs produkter. Var 6:e produkt 100 kr rabatt.

Hudanalys

Din hud mår som bäst av att få produkter som passar just din hudtyp, det vanligaste misstaget man gör med sin hud är att blanda olika hudvårdsmärken eller att använda tvål och vatten. Få hjälp med att få rätt hudvård för just dig Jag gör en hudanalys och du får ett personligt hudvårdsschema med rätt produkter för just ditt ansikte
15min 100 kr

Ansiktsbehandlingar

Maria Åkerbergs Ansiktslyx

Rengöring, hudanalys, peeling, ångbad under vapozon eller varma handdukar, porrengöring, lång och härlig massage i ansikte, decolltage , öron, nacke, axlar och hårbotten, ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande ansiktscreme och ögonkräm, vid önskan även en hudvänlig foundation.

90min 1050 kr

Klassisk Ansiktsbehandling med Maria Åkerberg

Rengöring, hudanalys, peeling, ångbad under vapozon eller varma handdukaroch porrengöring. Massage av ansikte, hals och decolltage. Ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande ansiktscreme och ögoncreme, vid önskan en hudvänlig foundation.

60 min 895 kr  

Ansiktsbehandling Fresh Up med Maria Åkerberg

En lättare ansiktsbehandling för dig som vill ha en snabb uppfräschning. Här ingår rengöring, peeling, lätt massage, ansiktsmask och vårdande creme. Vid önskan en även hudvänlig foundation.
25 min

30 min 590 kr 

Facial Treatment Vitamin C / Maria Åkerberg

En kur består av 5 behandlingar 1 gång per vecka. Därefter ett uppehåll på 4 veckor då du pysslar om din hud hemma. Kuren avslutas med en 6:e C-vitaminbehandling på salongen.

Behandlingen förbättrar hudens lyster och spänst, motverkar hudens åldrande, återuppbygger solskadad hud och ger en riktig energikick för trött hud.. Rengöring, hudanalys, AHA peeling, inslussning av stabilt c-vitamin, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande ansiktscreme och ögoncreme.

45min 485 kr 

Vid köp av 5 behandlingar kostar de 425 kr / behandling.

Facial Treatment Antirouge / Maria Åkerberg

Avslappnande behandling, speciellt anpassad till dig som har ytliga kärl. Kärlen stärks med hjälp av hästkastanj. Behandlingen både ökar fuktigheten i huden och stärker elasticiteten. Rengöring, hudanalys, AHA - peeling, serum antirouge, massage, ansiktsmask. Behandlingen avslutas med passande ansiktscreme och ögoncreme.

45min 750 kr

Acnebehandling med Maria Åkerberg (passar både ungdomar och vuxna)

För dig som har bekymmer med din hud i form av acne, pormaskar och andra orenheter.

Rengöring, hudanalys, AHA peeling, serum clearing intensive, renande ansiktsmask. För optimal effekt krävs flera behandlingar med tillhörande hemmaprodukter.

45 min 750 kr

Klassisk ansiktsbehandling för män /Maria Åkerberg

En behandling speciellt anpassad för mannens behov. Hudanalys, rengöring, ånga vid behov, porrengöring, massage av ansikte, hals och axlar. Efter ansiktsmasken känner du dig ren och fräsch och huden har fått en ny lyster. Behandlingen avslutas med en creme. Kom gärna nyrakad!

60 min 850 kr

Beauty Iron- Det naturliga ansiktslyftet

I den här behandlingen används Beauty Iron- med galvanisk microström.

Här gör vi en klassisk ansiktsbehandling men utan ansiktsmassage. Istället lägger vi till behandlingen med Beauty Iron i fyra steg. Den förbättrar cirkulationen, ger dig fräschare och rosigare hy, reducerar påsighet, förebygger rynkor, förbättrar ansiktskonturerna och förbättrar cellaktiviteten. Produkter som används går djupare ner i huden med hjälp av värmen och den galvaniska strömmen. Görs med fördel som en kurbehandling på 5-6 gånger. Beauty Iron används även vid behov i andra ansiktsbehandlingar.

45 min 450 kr 

 Kurbehandling    350 kr/tillfälle

SPA Behandlingar

Spa massage är en mjuk och mycket avstressande massage där man använder sig av olika aromatiska oljor. De färdigblandade aromaoljorna har olika egenskaper som i sin tur förhöjer effekten av massagen. Förutom att verka lugnande och avstressande, påverkar spa massage också blodcirkulationen, lymfsystemet, nervsystemet och huden.

I spa massagen arbetar man inte på något specifikt muskelproblem och inte heller så djupt ner i muskelaturen. Man arbetar mer för att i friskvårdande syfte mjuka upp och släppa på lättare muskelspänningar, ge kunden en skön avslappning, en stunds ompyssling och en uppmjukande massage. Den lugnande och avstressande effekten man får av massagen kan delvis förklaras med att halten av ”oxytocin” höjs i blodet. Det är ett ”må bra” hormon som skänker oss en känsla av lugn och ro i kroppen.

Aromamassage/oljemassage / Maria Åkerberg

En mjuk och avstressande helkroppsmassage med ljuvligt doftande oljor. Val av oljor är anpassade efter just dig, som tex Oil Chili, som innehåller capsaicin som har en värmande effekt och betakaroten som är välgörande på torr hud. Det finns också oljor som har lugnande eller uppiggande effekt. Allt efter just Ditt behov.

60 min 595 kr 

MÅ ROYAL BODY MASSAGE 

FÖRDELAR / RESULTAT:

  • Kroppsbehandling  som stärker  huden och motverkar  bristningar.
  • Lämnar huden  härligt mjuk och len.

INFORMATION OM BEHANDLINGEN: Behandlingen  passar speciellt bra  efter graviditet  eller vid stor viktnedgång där huden behöver stramas upp.

Royal Body Oil är en näringsrik kroppsolja med Havtorn och förföriska eteriska oljor av Neroli, Patschuli och Rosmarin som tillsammans stramar upp och stärker huden. Detta är en unik kombination av eteriska oljor som vanligtvis bara används i exklusiva ansiktscremer.

Royal Body Cream innehåller samma kombination av eteriska oljor som vår storsäljare Royal Body Oil, med samma uppstramande effekt på huden som den populära oljan. Vill du förstärka resultatet kan du använda båda produkterna samtidigt, eftersom oljan och c595

  60 min Pris 595: SEK

Tillagd i varukorgen