Ansiktsmassage är bra för cirkulation och eliminering av slaggprodukter, ökad blodcirkulation ger huden en frisk färg Ansiktsmassage löser upp spänningen som vi bygger upp i ansiktet samt ger djup avspänning. Detta kan förebygga uppkomsten av rynkor och hudens åldrande. Påsar under ögon jämnas ut.

Spänningar och stress sätter sig ofta i pannan och resten av ansiktet. Genom att massera ansiktsmusklerna och partiet kring nacken så kan de spända musklerna få hjälp att slappna av. I många fall kan besvär av spänningshuvudvärk förbättras.

Peeling innebär att döda hudceller slipas bort, porer öppnas och rengöring sker på djupet. Huden blir klarare och slätare.

Rätt pH är naturligtvis också viktigt, ge huden fukt och näring med Marja Entrich biologiska hudvård. De gör att du längre kan bibehålla fukt och spänst i din hud utan att den åldras i förtid

Vid användandet av en biologisk hudkräm så har det samma funktion som din egna biologiska hud. Biologisk hudkräm ger kroppen en möjlighet att avdunsta den fukt som kommer inifrån genom att porerna är öppna.

Biologisk hudkräm ger huden störst möjliga förutsättningar att fungera på ett naturligt sätt.

  En Ekologisk hudvårdsupplevelse som omedelbart gör din hud ren, balanserad & lämnar den med lyster & fräschör. 

 

LILLA UPPFRÄSCHNINGEN

30 MIN  550 kr

Liten ansiktsbehandling för dig som är i behov av en snabb uppfräschning. Rengöring, hudanalys, peeling med korn. Dekolletagemassage, ansiktsmassage och ögonmassage. Ansiktsmask anpassad efter hudtyp. Fuktkräm och ögonkräm.

 Klassisk Marja Entrich behandling, 

60 min 795 kr

Djuprengöring med rengöringskräm, hudanalys, peeling, rengörande näringsrik mask och serum.Värme med varma handdukar eller värmelampa.  Porrengöring vid behov. Huden rengörs med naturliga produkter från Marja Entrich – ME. Efter det följer en skön massage med en härlig olja i ansikte, nacke, dekolletage och överarmar. Behandlingen avslutas med rFuktkräm,olja och ögonkräm anpassad efter hudtyp. Vissa maskiner kan komma att användas såsom skin scrubber eller beauty Iron.  Ger garanterat avslappning men också vitalitet och lyster till huden 

KLASSISK Marjaa Entrich behandling  LYX

90 min  1000 kr

Rygg och nackmassage. Djuprengöring med rengöringskräm, hudanalys, peeling, rengörande näringsrik mask och serum.Värme med varma handdukar eller värmelampa.  Porrengöring vid behov. Huden rengörs med naturliga produkter från Marja Entrich – ME. Efter det följer en skön massage med en härlig olja i ansikte, nacke, dekolletage och överarmar. Behandlingen avslutas med fuktkräm,olja och ögonkräm anpassad efter hudtyp. Vissa maskiner kan komma att användas såsom skin scrubber eller beauty Iron.  Ger garanterat avslappning men också vitalitet och lyster till huden 

Tillagd i varukorgen