Ekologisk och naturlig hudvård för hela familjen 

Rosenseriens produkter hjälper huden effektivt att återhämta, skydda och förnya sig på naturlig väg med minsta möjliga miljöpåverkan. Basen i våra produkter är aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor. Det gör dem skonsamma och dryga.

Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Innehållet är 100 % naturligt och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror.

Aloe veran som används är certifierad ekologisk och rättvisemärkt. Alla växter och örter som används kommer från ekologiska odlingar. Det innebär att växterna inte besprutas med kemikalier eller konstgödslas.

Rosenserien har valt råvaror som är kända för att inte vara allergiframkallande. För att garantera hållbarheten använder vi C- och E-vitaminer samt naturliga salter. Vi har aldrig testat våra produkter på djur utan använder istället allergivänliga ingredienser och testar på frivilliga människor.

Rosenserien har förutom sitt fina kundsortiment även resultatinriktade SPA- och behandlingsprodukter avsedda för terapeuter. När du går våra utbildningar får du lära dig hur du arbetar med dessa produkter.

100 % naturligt och 85 % ekologiskt certifierat innehåll.

100 % vegansk. Godkänd av Djurens Rätt och internationella PETA 

   Naturlig hudvård ska kännas bra.

Läs mer om Rosenseriens ekologiska märkning här.

 • BÄST I TEST *****

  BÄST I TEST *****

  Rosenserien

  BÄST I TEST+++++
  När Aftonbladet testar giftfria deodoranter- är vår Spraydeo bäst!
  ” Deodorant i sprayform som trots sin milda, knapp kännbara doft av rosor, ger långvarig effekt.
  Wow- ett till två spray i vardera armhåla och du har helt stoppat svettdoften från att komma smygande. Just sprayfunktionen är extra smidig och sprayduschen går in i huden på ett kick! Med 100% naturliga ingredienser. Pluspoäng för att den också kan användas mot fotsvett och som saltvattenspray till håret.”

  Så roligt med vinst! 

  Läs mer…
  2021-01-13 12:35
Tillagd i varukorgen