Återförsäljare för Swedish Mini Design i Kungälvsområdet med omnejd.

Anettes Friskvårdsstund och Swedish Mini Design har samma policy angående miljövänliga produkter. Därför börjar vi ett samarbete. Det är viktigt för våra barn att de har bra miljövänliga produkter såsom leksaker, kläder eller hudvård.

Se Swedish Mini Designs hemisda och gärna kontakta mig vid ev beställning och frågor. Produkter kommer på vår webshop här inom kort.

Giftfritt, miljövänligt och naturligt - Det bästa för ditt barn 

Om Swedish Mini Design

I juli 2018 slog två småbarnsmammor sina kloka huvuden ihop och började skapa det som kom att bli Swedish mini design AB.

Produkterna är sådana som de själva saknat till sina barn. De har tex specialdesignat ett babygym som gör det lättare och roligare för barnen att ligga på mage samt ett kisskydd som funkar i vagn och bilbarnstol. Unika produkter som inte finns på marknaden. 

Förutom deras specialdesignade produkter säljer de även andra produkter som dom designat som ska vara fina, giftfria och miljövänliga.

Deras verksamhet bedrivs i Sverige. Men lokaliserade i Nässjö. Dom är miljömedvetna och väljer i allra möjligaste mån det som är bäst för miljön och människors hälsa och välbefinnande. Till och med deras hemsida bedrivs med enbart grön el. Så långt det är möjligt undviker dom onödiga frakter och köper in materialet från det bästa och närmsta alternativet. Alla deras produkter är giftfria och de håller hög marginal från vad lagen säger att man måste göra som tillverkare. När du köper av oss vet du att allt är väl genomtänkt och att det är ett bra val för ditt barn och vår miljö.

https://swedishminidesign.se/butik/