Hudvårdskurs!

Vill du veta mer mina produkter och lära dig att själv göra en djuprengöring och lägga en ansiktsmask?

Samla vännerna till en härlig kväll hemma hos dig . Du kan också vara värdinna och komma till mig om du bjuder med dina väninnor. Kursen är ca 2 timmar. 

150 kr/ person. Vid köp av produkter för minst 500 kr så kostar ej kursen ej något..

 

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad behandlingstid på tel 0706-457564 eller Email anettesfriskvardsstund@gmail.com Vid senare avbokning debiteras hela beloppet.

 

Finnsr att köpa presemtkort på produkter och behandlingar.

5-Kort på behandlingar, få den 6:e på köpet.

 

 

För mig som jobbar professionellt är valet av produkter både till behandling och hemmabruk otroligt viktigt. Jag har därför valt att arbeta med produkter som håller högsta kvalite vad gäller säkerhet och effektivitet.

När du kommer till mig för en ansiktsbehandling så kan du känna dig trygg och väl omhändertagen. Du får ligga på en varm brits och blir omstoppad med varma filtar och värmelampa som hjälper huden att absorbera produkterna effektivare.Vi erbjuder skönhetsbehandlingar och friskvård;
Massage, fotvård, ansiktsbehandlingar. Allt med naturliga och ekologiska produkter från bl.a. Sweden Eco/Rosenserien-, Maria Åkerberg-, Marja Entrich och Tre 60 Naturkosmetik. 

Efter avslutad behandling får du en kort rådgivning av produkter som passar just till dig.

En vårdande massage som släpper kroppens spänningar och hjälper dig att komma i balans genom att man öppnar kroppens energiflöden och sätter i gång blodcirkulationen och dina s.k. måbra hormoner. Unna dig lite lyx och välmående i vardagen. 

 

 Svensk Klassisk massage  Löser upp stela och ömma muskler.

30 min 400 kr

45 min 500 kr

60 min 600 kr

90 min 800kr

 

Aromamassage/oljemassage 

En mjuk och avstressande helkroppsmassage med ljuvligt doftande oljor. Val av oljor är anpassade efter just dig, som tex oil Ginger , olja med ingefära  som bl a lindrar värk och smärta på muskler och leder. Oil Chili, som innehåller capsaicin som har en värmande effekt och betakaroten som är välgörande på torr hud. Det finns också oljor som har lugnande eller uppiggande effekt. Allt efter just Ditt behov.

55 min 550 kr 

  

Topp till Tåbehandling

En behandling från topp till tå med en Beaty Day Coffe scrub därefter en avslappnande massage. Därefter får man den ljuvliga Beaty Day Cream Oil Active. Som sedan avslutas med en ansiktsbehandling med produkter som passar just dig.

 100 minuter 995 kr

 

Ryggbehandling

En behandling på ryggen med en Beaty Day Coffe scrub därefter en avslappnande massage. Därefter får man den ljuvliga Beaty Day Cream Oil Active.

 60 minuter 695 kr

 

Spikmatta-Massage 

Behandlingen inleds med 15 minuters avslappning på spikmatta för att få igång blodcirkulationen. Efterföljande 30 minuters massage för rygg och nacke.

45 min 500 kr

 

Relax massage

Massage av fötter och händer som packas in och sedan får vila. under tiden rengörs ansiktet följt av mjuk massage av ekotage, nacke och skalp

 45 min 450 kr

 

Behandling för fötterna 

Quick Feet för föätterna, där vi fokuserar på torra fötter och förhårdnader

Passar även män som kvinnor.

30 min 495 kr