Maria Åkerberg / Behandlingar

Behandlingar

Jag skräddarsyr ansiktsbehandlingar efter din hud. Efter en grundlig rengöring och hudanalys anpassar jag behandlingen efter din huds behov, därefter ger jag dig rådgivning och ett personligt hudvårdsschema.

Rabattkort erhålls på Dermanord/Maria Åkerbergs produkter. Var 6:e produkt 100 kr rabatt.

Hudanalys

Din hud mår som bäst av att få produkter som passar just din hudtyp, det vanligaste misstaget man gör med sin hud är att blanda olika hudvårdsmärken eller att använda tvål och vatten. Få hjälp med att få rätt hudvård för just dig Jag gör en hudanalys och du får ett personligt hudvårdsschema med rätt produkter för just ditt ansikte
15min 100 kr

Ansiktsbehandlingar

Maria Åkerbergs Ansiktslyx

Rengöring, hudanalys, peeling, ångbad under vapozon eller varma handdukar, porrengöring, lång och härlig massage i ansikte, decolltage , öron, nacke, axlar och hårbotten, ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande ansiktscreme och ögonkräm, vid önskan även en hudvänlig foundation.
90min

950 kr /  (för dig som handlar Maria Åkerbergs produkter här)
Övriga 1050 kr 

Klassisk Ansiktsbehandling med Maria Åkerberg

Rengöring, hudanalys, peeling, ångbad under vapozon eller varma handdukaroch porrengöring. Massage av ansikte, hals och decolltage. Ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande ansiktscreme och ögoncreme, vid önskan en hudvänlig foundation.

60min

795 kr  (för dig som handlar Maria Åkerberg produkter här)
Övriga  895 kr

Ansiktsbehandling Fresh Up med Maria Åkerberg

En lättare ansiktsbehandling för dig som vill ha en snabb uppfräschning. Här ingår rengöring, peeling, lätt massage, ansiktsmask och vårdande creme. Vid önskan en även hudvänlig foundation.
25 min

490 kr ( för dig som handlar Maria Åkerberg här ) övriga 590 kr

Facial Treatment Vitamin C / Maria Åkerberg

En kur består av 5 behandlingar 1 gång per vecka. Därefter ett uppehåll på 4 veckor då du pysslar om din hud hemma. Kuren avslutas med en 6:e C-vitaminbehandling på salongen.

Behandlingen förbättrar hudens lyster och spänst, motverkar hudens åldrande, återuppbygger solskadad hud och ger en riktig energikick för trött hud.. Rengöring, hudanalys, AHA peeling, inslussning av stabilt c-vitamin, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande ansiktscreme och ögoncreme.

45min 650 kr för dig som handlar Maria Åkerberg här, övriga 750 kr

Facial Treatment Antirouge / Maria Åkerberg

Avslappnande behandling, speciellt anpassad till dig som har ytliga kärl. Kärlen stärks med hjälp av hästkastanj. Behandlingen både ökar fuktigheten i huden och stärker elasticiteten. Rengöring, hudanalys, AHApeeling, serum antirouge, massage, ansiktsmask. Behandlingen avslutas med passande ansiktscreme och ögoncreme.

45min 650 kr för dig som handlar Maria Åkerberg här. övriga 750 kr

Acnebehandling med Maria Åkerberg (passar både ungdomar och vuxna)

För dig som har bekymmer med din hud i form av acne, pormaskar och andra orenheter.

Rengöring, hudanalys, AHA peeling, serum clearing intensive, renande ansiktsmask. För optimal effekt krävs flera behandlingar med tillhörande hemmaprodukter.

45 min 650 kr för dig som handlar Maria Åkerberg här, övriga 750 kr

Klassisk ansiktsbehandling för män /Maria Åkerberg

En behandling speciellt anpassad för mannens behov. Hudanalys, rengöring, ånga vid behov, porrengöring, massage av ansikte, hals och axlar. Efter ansiktsmasken känner du dig ren och fräsch och huden har fått en ny lyster. Behandlingen avslutas med en creme. Kom gärna nyrakad!

60min

750 krför dig som handlar Maria Åkerberg här, övriga 650 kr

Aromamassage/oljemassage / Maria Åkerberg

En mjuk och avstressande helkroppsmassage med ljuvligt doftande oljor. Val av oljor är anpassade efter just dig, som tex Oil Chili, som innehåller capsaicin som har en värmande effekt och betakaroten som är välgörande på torr hud. Det finns också oljor som har lugnande eller uppiggande effekt. Allt efter just Ditt behov.

60 min 595 kr