När du kommer till mig för en ansiktsbehandling så kan du känna dig trygg och väl omhändertagen. Du får ligga på en varm brits och blir omstoppad med varma filtar och värmelampa som hjälper huden att absorbera produkterna effektivare.Vi erbjuder skönhetsbehandlingar och friskvård;
Massage, fotvård, ansiktsbehandlingar. Allt med naturliga och ekologiska produkter från bl.a. Sweden Eco/Rosenserien-, Maria Åkerberg-, Marja Entrich och Tre 60 Naturkosmetik. 

Efter avslutad behandling får du en kort rådgivning av produkter som passar just till dig.

Välkomna på Elevbehandlingar!

Jag går under utbildnign till Naturkosmetisk Hudterapeut och Spateraspeut på Tre60naturkosmetik i Östersund.

 

Just nu! HALVA priset på alla elev-behandlingar! (Alla ansiktsbehandlingar ) Erbjudandet gäller ända fram till Januari 2021

När man fått en behandling så får man med sig hem en personlig mask till ansiktet.

Var ?: Vi finns i Kovikshamn, Kungälv.. Välkommen hit!. Begränsade öppettider, enbart bokade tider, maila gärna vid frågor:
anettesfriskvardsstund@gmail.com


Medlem i SFKM och för att du som kund ska känna dig trygg i dessa Covid-19 tider används handskar och munskydd och självklart basala hygienrutiner.

LILLA UPPFRÄSCHNINGEN

30 MIN  275 KR ( Ord pris 550 kr )

Liten ansiktsbehandling för dig som är i behov av en snabb uppfräschning. Rengöring, hudanalys, peeling med korn eller enzymer. Dekolletagemassage, ansiktsmassage och ögonmassage. Ansiktsmask anpassad efter hudtyp. Fuktkräm och ögonkräm.

ANSIKTSBEHANDLING KLASSISK

60 min 399kr (Ord.pris 795kr)

Rygg och nackmassage. Rengöring, hudanalys, peeling med korn eller enzymer.. Ansiktsmask och serum anpassad efter hudtyp och behov. Värme med varma handdukar eller värmelampa. Porrengöring vid behov. Massage av decolletage, axlar,nacke, ansikte och ögon. Fuktkräm,olja och ögonkräm anpassad efter hudtyp. Vissa maskiner kan komma att användas såsom skin scrubber eller beauty Iron.

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING LYX

90 min  500 kr ( Ord pris 1000 kr )

Längre rygg och nackmassage. Rengöring, hudanalys, peeling med korn eller enzymer. Ansiktsmask och serum anpassad efter hudtyp. Värme med varma handdukar, värmelampa eller vapozon. Porrengöring eller portömning vid behov. Massage av dekolletage, axlar, nacke ansikte och ögon. Fuktkräm, ögonkräm och olja efter hudtyp. Vissa maskiner kan komma att användas såsom skin scrubber, Beauty Iron.

Ansiktsbehandling  Chokladdröm

 60 min 500 kr (Ord pris 1000kr)

Drömmen för alla chokladälskare! Vi använder produkter från svensktillverkade Tre 60 naturkosmetik/ Chokladserien med innehåll av choklad , kaffe och havtorn. 

Rengöring med choklad, kaffe och havtorn, hudanalys, choklad/kaffepeeling med finfördelade jojobakorn eller enzymer. Porrengöring vid behov. Ljuvlig massage av ansiktet. Dekolletaget, nacken, axlar,och ögon med varm chokladolja. Nu får ditt ansikte njuta av en djuprengörande ansiktsmask med choklad, kaffe, havtorn och en touch av mint. Behandlingen avslutas med en leave-on-mask med anti-age effekt och ögonkräm. 

 

Fuktbomben

45 min 475 kr (Ord pris 950 kr)

För hud i behov av extra fukt.

Grundlig rengöring, hudanalys ,AHA-syrapeeling som förbereder huden för djupare fukt med exklusivt serum ( Facial booster) med niacinamide som slussas ner med ultraljud och därefter  får huden absorbera maximalt med fukt från ekologiskt serummask ( alternativt djupt återfuktande peel-off-mask)  Behandlingen avslutas med att en näringsrik olja masseras in i hela ansiktet och kapslar in hela ansiktet och kapslar in fukten. Fuktkräm och ögonkräm.

Fuktbomb med Peel-Offmask

45 min 475 kr ( Ord pris 950kr )

Fuktbomb med peel-off mask, Här ingår rengöring, peeling, en intensiv fuktmask som fräschar upp och tillför massor av fukt. Huden känns fantastiskt mjuk efter behandlingen som avslutas med ansiktsmassage, morotsolja, och en intensiv fuktkräm. Passar särskilt bra vid torr hy och hud i behov av extra fukt.

Facial Booster Signaturbehandling

758 min 550 kr ( Ord pris 1100 kr ) 

En riktigt boostande behandling där vi fokuserar på att stärka upp hudens motståndskraft, förbättra hudens struktur samt öka hudens förmåga att binda och bevara fukt. Passar alla från den känsliga till den mogna huden då vi använder produkter som arbetar för att stärka hudbarriären och göra huden mindre känslig samtidigt som de har en anti age-effekt.

Rengöring och värme med varma doftsatta handdukar, hudanalys, korn – eller enzympeeling. Ångbad under vapozon, värmelampa eller varma handdukar, Porrengöring med maskin ( Skin Scrubber eller Aha.-syra. Djupverkande Facial Booster Serum med niacinamide, Organic Cotton serum mask 10 min. Skalpmassage samt lång och härlig massage på dekolletage, öron, nacke och axlar. Behandlingen avslutas ansiktsmassage, vårdande ansiktskräm och ögonkräm.

Sweden Eco - ansiktsbehandling för män

60 min 450 kr (795kr)

* 10 min ryggmassage * Rengöring med en mild, ekologisk ansiktstvål som mjukgör och återfuktar. För en förhöjande känsla används en mjuk borste och cirkulerande rörelser för att komma runt och mjuka upp ansiktsbehåring. * Därefter peelas huden med en ekologisk peelingkräm för att få bort döda hudceller. * Ultraljud används för sedan för att slussa upp orenheter samt talg ur porerna. * Detta följs av en balanserande, rengörande lermask med naturlig minerlblandning och parakrasse. Behandlingen fortsätter med en skön, cirkulationshöjande ansiktsmassage där en ekologisk skäggolja återfuktar och mjukar upp, för att sedan avslutas med fuktkräm.

Chokladseriens  AHA-Behandling 

40 min 995kr / 5ggr   ( Ord pris 1900 kr )

(AHA-syra består av mjölk & sockersyra)

En AHA -kur mot fina linjer, pigmentfläckar,& ackneärr.

Kontakta oss inna iför konsultation.

Start up - ansiktsbehandling och baspaket  

 75 min Rabatterat start-up paket! Ansiktsbehandling och produktbaspaket fölr 1500 kr Värde 2550 kr! ( Ej elevbehandlingspris på denna)

Detta är en otrolig möjlighet för dig som vill byta hudvård! Här har du chansen att få en ordentlig hudanalys för att hitta de produkter som passar din hud och dess tillstånd. Produkterna är 100% naturliga och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror. Godkända av Djurens Rätt, PETA och nästan alla är VEGAN-märkta. I behandlingen (värd 1050:-) ingår Rengöring, hudanalys, peeling (korn, enzym eller AHA-syra), hudslipning eller ultraljudspeeling, anpassad mask, serum, ansiktsmassage, massage nacke och axlar och avslutande produkter. Efter behandlingen plockar vi ihop ett baspaket bestående av fullstora produkter till ett värde av 1500kr som du får med dig hem.

 

Passar normal/torr/fet/mogen och tonårshy